Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"SCHOLTENS INGRID"'
Applicability of the poultry qPCR method to detect DNA of poultry processed animal protein materials
Autor:
Scholtens, Ingrid M.J., Prins, Theo W., Margry, Rob J.C.F., Dahlmans, Harald, van Raamsdonk, Leo W.D.
Publikováno v:
In Food Control February 2019 96:53-58
Autor:
Arulandhu, Alfred J., van Dijk, Jeroen, Staats, Martijn, Hagelaar, Rico, Voorhuijzen, Marleen, Molenaar, Bonnie, van Hoof, Richard, Li, Rong, Yang, Litao, Shi, Jianxin, Scholtens, Ingrid, Kok, Esther
Publikováno v:
In Food Control November 2018 93:201-210
Autor:
Aartse, Aafke, Scholtens, Ingrid M.J., van der A, Hans J.G., Boersma-Greve, Monique M., Prins, Theo W., van Ginkel, Leen A., Kok, Esther J., Bovee, Toine F.H.
Publikováno v:
In Food Control November 2017 81:9-15
Publikováno v:
In Food Control March 2017 73 Part B:532-539
Autor:
Scholtens, Ingrid1 ingrid.scholtens@wur.nl, Molenaar, Bonnie1, Hoof, Richard1, Zaaijer, Stephanie1, Prins, Theo1, Kok, Esther1
Publikováno v:
Analytical & Bioanalytical Chemistry. Jun2017, Vol. 409 Issue 15, p3877-3889. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Microbiological Methods 2005 62(1):13-23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
HOUGS LOTTE, GATTO FRANCESCO, GOERLICH OTTMAR, GROHMANN LUTZ, LIESKE KATHRIN, MAZZARA MARCO, NARENDJA FRANK, OVESNA JAROSLAVA, PAPAZOVA NINA, SCHOLTENS INGRID, ZEL JANA
In the EU, method validation is an essential part of the process that regulates the introduction of new GMOs as food and/or feed into the market. When the inter-laboratory validation study is completed, the method is ready to be implemented in routin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1739::f9d3bf114a695c708f4d0be443694471
http://publications.jrc.ec.europa.eu/repository/handle/JRC109940
http://publications.jrc.ec.europa.eu/repository/handle/JRC109940
Autor:
Voorhuijzen, Marleen M., Prins, Theo W., Belter, Anke, Bendiek, Joachim, Brünen-Nieweler, Claudia, van Dijk, Jeroen P., Goerlich, Ottmar, Kok, Esther J., Pickel, Benjamin, Scholtens, Ingrid M. J., Stolz, Andrea, Grohmann, Lutz
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science; 7/14/2020, Vol. 11, p1-11, 11p