Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"SCHMIDT, Rezső"'
Publikováno v:
Nova Biotechnologica et Chimica, Vol 16, Iss 1, Pp 61-67 (2017)
A relatively novel approach for easy and quick determination of rutin in buckwheat grain is suggested. The rutin content of the grain in seven common buckwheat (Fagopyrum esculentum) and six Tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum) varieties was inves
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7335c6c10bf46999776fea648ecb05e
Autor:
SCHMIDT, Rezső, BEKE, Dóra
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2009 Mar 01. 37, 431-434.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003452
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 1919-1922.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003105
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 1923-1926.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003106
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 1915-1918.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003104
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2007 Jun 01. 35(2), 221-224.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23790094
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2007 Jun 01. 35(2), 1137-1140.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45138133
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2005 Jan 01. 33(1), 61-64.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23787617
Autor:
Schmidt, Rezső
Publikováno v:
Agrochemistry & Soil Science / Agrokémia és Talajtan; Dec2022, Vol. 71 Issue 2, p1-3, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.