Zobrazeno 1 - 10
of 472
pro vyhledávání: '"SCAPIM CARLOS ALBERTO"'
Autor:
Daros Máskio, Amaral Jr. Antônio Teixeira do, Pereira Messias Gonzaga, Santos Fabrício Santana, Gabriel Ana Paula Cândido, Scapim Carlos Alberto, Freitas Jr. Silvério de Paiva, Silvério Lucas
Publikováno v:
Scientia Agricola, Vol 61, Iss 6, Pp 609-614 (2004)
Although much appreciated in Brazil, commercial popcorn is currently cropped on a fairly small scale. A number of problems need to be solved to increase production, notably the obtaintion of seeds with good agronomic traits and good culinary characte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22ac06da5b6b4157865c1a73ed5d798f
Autor:
Sagrilo Edvaldo, Vidigal Filho Pedro Soares, Pequeno Manoel Genildo, Scapim Carlos Alberto, Vidigal Maria Celeste Gonçalves, Diniz Sérgio Paulo Severo de Souza, Modesto Elisa Cristina, Kvitschal Marcus Vinícius
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 46, Iss 2, Pp 295-305 (2003)
The effect of harvest period on the quality of storage roots and leaves of cassava cultivars was determined in an experiment carried out in a randomized complete block design with four replications in a split plot scheme, with five cultivars in the p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0409482ac74349888eb797d8eb651f05
Autor:
Ávila Marizangela Rizzatti, Braccini Alessandro de Lucca e, Motta Ivo de Sá, Scapim Carlos Alberto, Braccini Maria do Carmo Lana
Publikováno v:
Scientia Agricola, Vol 60, Iss 2, Pp 245-252 (2003)
Considering the difficulties of producing high quality soybean [Glycine max (L.) Merrill] seeds during the traditional cropping period in some areas of the State of Paraná, Brazil, a research project was carried out with the objective of evaluating
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f93fc5cd158408489154771d3e532b5
Autor:
BRACCINI ALESSANDRO DE LUCCA E, REIS MÚCIO SILVA, MOREIRA MAURÍLIO ALVES, SEDIYAMA CARLOS SIGUEYUKI, SCAPIM CARLOS ALBERTO
Publikováno v:
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Vol 35, Iss 2, Pp 433-447 (2000)
A work was carried out with the purpose of verifying the biochemical changes associated to soybean (Glycine max (L.) Merrill) seeds osmoconditioning. Seeds of the UFV 10, IAC 8 and Doko RC cultivars harvested at R8 development stage and submitted to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e21eef52f174a51a778aca984cc1395
Autor:
Pelloso, Murilo Fuentes, Vidigal Filho, Pedro Soares, Scapim, Carlos Alberto, Ortiz, Alex Henrique Tiene, Numoto, Alberto Yuji, Freitas, Ivan Ramão Miranda
Publikováno v:
In Heliyon April 2023 9(4)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Damasceno Junior, Clério Valentin, Godoy, Samantha, Gonela, Adriana, Scapim, Carlos Alberto, Grandis, Adriana, dos Santos, Wanderley D., Mangolin, Claudete Aparecida, Buckeridge, Marcos S., Machado, Maria de Fátima P.S.
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:102-106
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rosa, Jocimar Costa1 joce_jcosta@hotmail.com, Scapim, Carlos Alberto1, Faria, Marcos Ventura2, Uhdre, Renan Santos2, Zaluski, Welton Luiz2, Sagae, Vitor Seiti2
Publikováno v:
Ciência Rural. 2022, Vol. 52 Issue 9, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.