Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"SAYIN BÖREKÇİ, Bilge"'
Publikováno v:
Volume: 47, Issue: 4 564-575
The Journal of Food
Gıda
The Journal of Food
Gıda
Bu çalışmanın amacı, geleneksel kuru kür edilmiş bir et ürünü olan pastırmadan izole edilen ve tanımlanan 16 yerel Candida zeylanoides suşunun bazı teknolojik ve fonksiyonel özelliklerinin araştırılmasıdır. Sonuç olarak, bazı su
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::45ca1059e0fa049ccf39181c097e81eb
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/70457/1077131
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/70457/1077131
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.