Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"SAVIOLI, STEFANO"'
Autor:
Sangiorgio, Daniela, Cellini, Antonio, Spinelli, Francesco *, Pastore, Chiara, Farneti, Brian, Savioli, Stefano, Rodriguez-Estrada, Maria Teresa, Donati, Irene
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology January 2022 183
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
One of the most important chemical reactions responsible for deterioration of meat quality is oxidation. While lipid oxidation has been extensively studied due to its effects on the overall quality of meat and its potential impact on human health, th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a5dc81ea40ff47d323794137260916f8
http://hdl.handle.net/2318/1689560
http://hdl.handle.net/2318/1689560
Autor:
SPINELLI, FRANCESCO, CELLINI, ANTONIO, BURIANI, GIAMPAOLO, DONATI, IRENE, RODRIGUEZ ESTRADA, MARIA TERESA, SAVIOLI, STEFANO, COSTA, GUGLIELMO, Giacomuzzi V, Fernandez Ferrari MC, Vanneste J, Angeli S.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::d10e2afc3e71b0b2236b6d95398857f8
http://hdl.handle.net/11585/413968
http://hdl.handle.net/11585/413968
Autor:
SPINELLI, FRANCESCO, CELLINI, ANTONIO, BIONDI, ENRICO, BLASIOLI, SONIA, BURIANI, GIAMPAOLO, DONATI, IRENE, RODRIGUEZ ESTRADA, MARIA TERESA, BRASCHI, ILARIA, SAVIOLI, STEFANO, FARNETI, BRIAN, Giacomuzzi V, Romano A, Biasioli F, Cristescu S, Vanneste J, Costa G.
DNA-based protocols are the golden standard for the diagnosis of infected plant material. Nevertheless, these methods are time-consuming and require trained personnel, with an efficacy depending on the sampling procedure. Given that plant responses i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::79e4613b73f9ae3ad8641a0f57f3d547
http://hdl.handle.net/11585/414041
http://hdl.handle.net/11585/414041
Autor:
SPINELLI, FRANCESCO, CELLINI, ANTONIO, BURIANI, GIAMPAOLO, DONATI, IRENE, RODRIGUEZ ESTRADA, MARIA TERESA, SAVIOLI, STEFANO, COSTA, GUGLIELMO, Giacomuzzi V, Vanneste J, Angeli S.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::002278db9b2ac6e12a531e2570c4a28b
http://hdl.handle.net/11585/414052
http://hdl.handle.net/11585/414052
Autor:
FRANCIOSO, ORNELLA, RODRIGUEZ ESTRADA, MARIA TERESA, SAVIOLI, STEFANO, PALENZONA, DOMENICO, Salomoni C., Caputo A., Bonoli M.
The present study describes the composition of free fatty acids (FFA) produced within each of two phases of anaerobic digestion carried out in two distinct, linked anaerobic digesters (one for acetogenesis and the other for methanogenesis) fed with m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::44ee433cd17542085d8828566c1c72b3
http://hdl.handle.net/11585/145281
http://hdl.handle.net/11585/145281
Autor:
SPINELLI, FRANCESCO, CELLINI, ANTONIO, BIONDI, ENRICO, BLASIOLI, SONIA, BURIANI, GIAMPAOLO, DONATI, IRENE, SAVIOLI, STEFANO, Giacomuzzi V, Rodriguez Estrada M. T
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::028a031dbd4a6865269cdc0b13994f55
http://hdl.handle.net/11585/414046
http://hdl.handle.net/11585/414046