Zobrazeno 1 - 10
of 172
pro vyhledávání: '"SATORA, PAWEŁ"'
Autor:
Zdaniewicz, Marek1,2 (AUTHOR) m.zdaniewicz@urk.edu.pl, Satora, Paweł1 (AUTHOR) m.zdaniewicz@urk.edu.pl, Kania, Paulina1 (AUTHOR), Florkiewicz, Adam2,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Dec2024, Vol. 29 Issue 23, p5674. 18p.
Autor:
Satora, Paweł1 (AUTHOR) pawel.satora@urk.edu.pl, Michalczyk, Magdalena2 (AUTHOR) joanna.banas@urk.edu.pl, Banaś, Joanna2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Aug2024, Vol. 29 Issue 15, p3524. 15p.
Autor:
Venugopal, Kavya1 (AUTHOR) kavya.venugopal@student.urk.edu.pl, Satora, Paweł2 (AUTHOR), Bernaś, Emilia1 (AUTHOR), Fang, Yizhou (AUTHOR) yzfang@cjlu.edu.cn
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 10/23/2024, Vol. 2024, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pater, Aneta1 (AUTHOR) aneta.pater@urk.edu.pl, Satora, Paweł1 (AUTHOR) aneta.pater@urk.edu.pl, Januszek, Magdalena1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Feb2024, Vol. 29 Issue 4, p844. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Skotniczny Magdalena, Satora Paweł
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 25, Iss 2, Pp 167-184 (2021)
Since ancient times, sheep`s milk cheeses have been a part of a human diet. Currently, their consumption is of great interest due to its nutritional and health values. The aim of the article was to review the chemical composition of sheep’s milk ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fefa70fc4f7141c1a71d6347e8f7c57f
Publikováno v:
In LWT January 2021 136 Part 1