Zobrazeno 1 - 10
of 208
pro vyhledávání: '"SATO, Keigo"'
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering November 2024 138(5):415-422
Autor:
Kuribayashi, Shiko, Hosaka, Hiroko, Tomaru, Shota, Sato, Keigo, Itoi, Yuki, Hashimoto, Yu, Kasuga, Kengo, Tanaka, Hirohio, Takeuchi, Yoji, Uraoka, Toshio
Publikováno v:
In Gastrointestinal Endoscopy August 2024 100(2):300-304
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sato, Keigo, Yumioka, Hitomi, Isoyama, Junko, Dohi, Koji, Yamanaka, Akihiro, Ohashi, Takao, Misaki, Ryo, Fujiyama, Kazuhito
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering August 2023 136(2):136-141
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science April 2023 106(4):2261-2270
Autor:
Sato, Keigo1,2,3 (AUTHOR) keigo.satou@meiji.com, Nakamura, Yoshitaka1 (AUTHOR), Fujiyama, Kazuhito3 (AUTHOR), Ohneda, Kinuko4,5 (AUTHOR), Nobukuni, Takahiro4 (AUTHOR), Ogishima, Soichi4,5,6 (AUTHOR), Mizuno, Satoshi4 (AUTHOR), Koshiba, Seizo4,5,6 (AUTHOR), Kuriyama, Shinichi4,5,7 (AUTHOR), Jinno, Shinji1,2 (AUTHOR) shinji.jinno@meiji.com
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.). Dec2024, p1. 19p. 4 Illustrations, 9 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.