Zobrazeno 1 - 10
of 130
pro vyhledávání: '"SARNOSKİ, Paul"'
Autor:
Sarnoski, Paul J.
Peanut skins have long been a waste product of the peanut industry. The aim of this project was to find suitable applications for this rich source of natural bioactive compounds. Solvent extracts of peanut skins and a multistep solvent extraction pro
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/77290
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-12192010-172241/
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-12192010-172241/
Autor:
Sarnoski, Paul J.
The purpose of this study was to find an alternative instrumental method to sensory analysis and to further investigate the aroma properties of spoiling blue crab meat. This was accomplished by use of a Cyranose 320™ Electronic Nose, Draeger-Tubes
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/32810
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-05152007-121919/
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-05152007-121919/
Autor:
Abuagela, Manal O., Iqdiam, Basheer M., Mostafa, Hussein, Marshall, Sara M., Yagiz, Yavuz, Marshall, Maurice R., Gu, Liwei, Sarnoski, Paul
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing September 2019 117:396-403
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 15 March 2018 233:47-53
Autor:
Guadalupe-Daqui, Mario, Goodrich-Schneider, Renee M, Sarnoski, Paul J, Carriglio, John C, Sims, Charles A, Pearson, Brian J, MacIntosh, Andrew J
Publikováno v:
Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology; Dec2023, Vol. 50 Issue 1, p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.