Zobrazeno 1 - 10
of 131
pro vyhledávání: '"SARGHINI, FABRIZIO"'
Autor:
de Mezquia, David Alonso, Arrieta, Uxue, Bou-Ali, M. Mounir, Altin, Ozan, Coskun, Eda, Løvdal, Trond, Skipnes, Dagbjørn, Van Droogenbroeck, Bart, Sarghini, Fabrizio, Erdogdu, Ferruh
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies June 2024 94
Autor:
De Vivo, Angela, Genovese, Alessandro, Tricarico, Maria Cristina, Aprea, Angela, Sacchi, Raffaele, Sarghini, Fabrizio
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2022 114
Autor:
Erdogdu, Ferruh, Topcam, Huseyin, Altin, Ozan, Karatas, Ozan, Sarghini, Fabrizio, Tokur, Bahar, Tutar, Mustafa
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing November 2021 130:106-120
Autor:
Genovese, Alessandro, De Vivo, Angela, Aprea, Angela, Cristina Tricarico, Maria, Sacchi, Raffaele, Sarghini, Fabrizio
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2021 361
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2017 213:76-88
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2017 213:89-98
Autor:
Rana, Shubham, Gerbino, Salvatore, Crimaldi, Mariano, Cirillo, Valerio, Carillo, Petronia, Sarghini, Fabrizio, Maggio, Albino
Publikováno v:
Journal of Imaging; Mar2024, Vol. 10 Issue 3, p61, 25p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sarghini, Fabrizio, Erdogdu, Ferruh
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing October 2016 100 Part B:496-511