Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"SANTOS, U. R."'
Autor:
GADELHA, S. R., SOARES-BARRETO, D. M. V., COSTA, G. B., LEAL, V. C. N., GOMES, L. G. S., SANTOS, U. R., FERREIRA, G. C. S., CARVALHO, L. D., SORAES-ALMEIDA, S. M. V., MELLO, M. A. G., MARIANO, A. P. M., SOUSA, S. M. B., VAGO, A. R., MARIN, L. J.
Publikováno v:
Epidemiology and Infection, 2017 Dec 01. 145(16), 3398-3404.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26521443
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Environmental Science & Technology (IJEST); Sep2022, Vol. 19 Issue 9, p8329-8340, 12p
Autor:
COSTA, D. P. da, CASTILHO, C. de L., SANTOS, U. R. A. dos, GEMAQUE, T. C., DAMASCENO, L. F., LIMA, J. de F., MIRANDA FILHO, K. C.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The inclusion of natural extracts and solution of synthetic astaxan thin in the Macrobrachium amazonicum diet w ere tested to verify their effect on performance, body indexes and total accumulation of astaxanthin in the reproductive tissues and gamet
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a620cc2bae1f4d34890cac60a2c947ba
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1136703
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1136703
Autor:
COSTA, D. P. da, CASTILHO, C. de L., SANTOS, U. R. A. dos, GEMAQUE, T. C., DAMASCENO, L. F., LIMA, J. de F., MIRANDA FILHO, K. C.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The color is an important factor to distinguish the commercialized Amazon river prawns. The accumulation of pigments in the body can vary according to the prawn?s diet. In this work, ethanolic extracts of ?buriti? and annatto rich in pigments were ob
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::37e5dbd6a7b9e8f8cdc2ad64ed4babef
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1136704
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1136704