Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"SANTORO, A. M. L."'
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::20527ad4e09dabe6a739e783e7867651
https://www.zora.uzh.ch/id/eprint/122073/
https://www.zora.uzh.ch/id/eprint/122073/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::369d2156ea6d7ee128c4727b6349a983
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84904650680&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84904650680&partnerID=MN8TOARS
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
To obtain microbiological data from ostrich carcasses at slaughter, a total of 130 samples were collected using the double wet/dry swab technique from the thigh and rib site of 65 carcasses. Total bacterial count (TBC) and Enterobacteriaceae were det
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::65a792aa4dd3f180a8c48c41bd22cd8f
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84907818205&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84907818205&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Carlotta Ceniti, Domenico Britti, Francesco Casalinuovo, Rosanna Musarella, Lucia Ciambrone, Nicola Costanzo, A. Santoro
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 6, Iss 2 (2017)
Italian Journal of Food Safety
Italian Journal of Food Safety
Mastitis is the most frequent and costly disease of lactating animals and is associated with a significant reduction in milk yield, increased cost and culling. Early and specific antibiotic based treatment reduces the severity of the disease. Over th
Autor:
Antonio Di Loria, Domenico Britti, Nicola Costanzo, A. Santoro, Eleonora Sarno, Rosa Daniela Grembiale, Federico Capuano
Mozzarella cheese from buffalo milk is a fresh, stringy-textured dairy product, exhibiting a porcelain white colour, a smooth, bright, and humid surface, an extremely thin rind and delicate taste. The high humidity typical of this cheese, reduces its
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8d12467b0ac2b779d689b7d3716a076f
http://hdl.handle.net/11588/838489
http://hdl.handle.net/11588/838489