Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"SANDER, B.D."'
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Jul1989, Vol. 54 Issue 4, p874-879, 6p
Autor:
Czerwonka, Małgorzata, Gielecińska, Anna, Białek, Agnieszka, Białek, Małgorzata, Bobrowska-Korczak, Barbara
Publikováno v:
Nutrients; May2024, Vol. 16 Issue 9, p1371, 10p
Autor:
Marzocchi, Silvia, Messia, Maria Cristina, Marconi, Emanuele, Caboni, Maria Fiorenza, Pasini, Federica
Publikováno v:
Foods; Aug2023, Vol. 12 Issue 16, p3036, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baggio, S. R.1, Bragagnolo, N.2 neura@fea.unicamp.br
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2006, Vol. 18 Issue 2, p199-208. 10p.
Autor:
Ferioli, Federico1 federico.ferioli@unibo.it, Castagnetti, Gian Battista1, Caboni, Maria Fiorenza1
Publikováno v:
Journal of Food Quality. Aug2008, Vol. 31 Issue 4, p446-464. 19p. 1 Diagram, 3 Charts, 1 Graph.
Autor:
Minieri, S., Buccioni, A., Serra, A., Galigani, I., Pezzati, A., Rapaccini, S., Antongiovanni, M.
Publikováno v:
British Poultry Science; Dec2016, Vol. 57 Issue 6, p824-832, 9p
Autor:
Smith, Jim
Publikováno v:
Technology of Reduced Additive Foods; 2004, p162-190, 29p
Publikováno v:
Sustainability (2071-1050); Jun2013, Vol. 5 Issue 6, p1944-1959, 16p, 4 Diagrams, 1 Chart
Autor:
Tognocchi, Monica, Conte, Maria, Testai, Lara, Martucci, Morena, Serra, Andrea, Salvioli, Stefano, Calderone, Vincenzo, Mele, Marcello, Conte, Giuseppe
Publikováno v:
Foods; Mar2022, Vol. 11 Issue 3, p398-N.PAG, 1p