Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"SALERS CHEESE"'
Autor:
John Samelis, Anne Bleicher, Céline Delbès-Paus, Klaus Neuhaus, Marie-Christine Montel, Athanasia Kakouri
Publikováno v:
Food Microbiology
Food Microbiology, Elsevier, 2011, 28 (1), pp.76-83. ⟨10.1016/j.fm.2010.08.009⟩
Food Microbiology, Elsevier, 2011, 28 (1), pp.76-83. ⟨10.1016/j.fm.2010.08.009⟩
International audience; This study used a combination of phenotypic, physical (Fourier Transformed Infra-Red [FTIR] spectroscopy) and molecular (RFLP and SSCP analysis of 16S rRNA genes) methods to identify the lactic acid bacteria (LAB) flora presen
Autor:
Christine Burel, S. Mallet, R. Maurice, M. Queguiner, Irène Gabriel, P. Fravalo, Michel Lessire, C. Pissavin, V. Beven
Publikováno v:
Poultry Science
Poultry Science, Poultry Science Association, 2012, 91 (9), pp.2294-2304. ⟨10.3382/ps.2011-01911⟩
Poultry Science, 2012, 91 (9), pp.2294-2304. ⟨10.3382/ps.2011-01911⟩
Poultry Science, Poultry Science Association, 2012, 91 (9), pp.2294-2304. ⟨10.3382/ps.2011-01911⟩
Poultry Science, 2012, 91 (9), pp.2294-2304. ⟨10.3382/ps.2011-01911⟩
International audience; The objective of the present study was to evaluate the capillary electrophoresis single-strand conformation polymorphism (CE-SSCP) to characterize poultry gut microbiota and the ability of this molecular method to detect modif
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6cffcc8f5523152634ce312a25a4fcaa
https://hal.inrae.fr/hal-02646339
https://hal.inrae.fr/hal-02646339
Autor:
Nagamani Bora, Jean Swings, Françoise Irlinger, Stefanie Goerges, Micheline Guéguen, Catherine Bonaïti, Roberto Gelsomino, Sandra Larpin-Laborde, Michael Goodfellow, Alan C. Ward, Muhammad Imran, Siegfried Scherer, Nathalie Desmasures, Marc Vancanneyt
Publikováno v:
Canadian Journal of Microbiology
Canadian Journal of Microbiology, NRC Research Press, 2011, 57 (8), pp.651-660. ⟨10.1139/W11-050⟩
Canadian Journal of Microbiology, NRC Research Press, 2011, 57 (8), pp.651-660. 〈10.1139/W11-050〉
Canadian Journal of Microbiology, NRC Research Press, 2011, 57 (8), pp.651-660. ⟨10.1139/W11-050⟩
Canadian Journal of Microbiology, NRC Research Press, 2011, 57 (8), pp.651-660. 〈10.1139/W11-050〉
The surface microflora (902 isolates) of Livarot cheeses from three dairies was investigated during ripening. Yeasts were mainly identified by Fourier transform infrared spectroscopy. Geotrichum candidum was the dominating yeast among 10 species. Bac
Autor:
Frédéric Giraud, Jérôme Gury, Ludovic Gielly, Lucie Zinger, S. Krivobok, Roberto A. Geremia, Pierre Taberlet
Publikováno v:
Microbial Ecology
Microbial Ecology, Springer Verlag, 2007, 54 (2), pp.203-216. ⟨10.1007/s00248-006-9151-8⟩
Microbial Ecology, Springer Verlag, 2007, 54 (2), pp.203-216. ⟨10.1007/s00248-006-9151-8⟩
Times Cited: 1; International audience; The molecular signature of bacteria from soil ecosystems is an important tool for studying microbial ecology and biogeography. However, a high-throughput technology is needed for such studies. In this article,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c577257f69ca467db1427c0855c00b03
https://hal.archives-ouvertes.fr/halsde-00276491
https://hal.archives-ouvertes.fr/halsde-00276491
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.