Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"SADO KAMDEM, SYLVAIN L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ESSIA NGANG, JEAN J., NYEGUE, MAXIMILIENNE A., NDOYE, FOE C., TCHUENCHIEU KAMGAI, ALEX D., SADO KAMDEM, SYLVAIN L., LANCIOTTI, ROSALBA, GARDINI, FAUSTO, ETOA, FRANÇOIS-XAVIER
Publikováno v:
Journal of Food Protection; Mar2014, Vol. 77 Issue 3, p435-443, 9p
Autor:
Montanari, Chiara1, Sado Kamdem, Sylvain L.1,2 sadosylvain@hotmail.com, Serrazanetti, Diana I.1, Etoa, François-Xavier2, Guerzoni, M. Elisabetta1
Publikováno v:
Food Microbiology. Jun2010, Vol. 27 Issue 4, p493-502. 10p.
Autor:
Ngang JJ; Department of Microbiology, University of Yaoundé I, P.O. Box 812 Yaoundé, Cameroon., Nyegue MA; Department of Microbiology, University of Yaoundé I, P.O. Box 812 Yaoundé, Cameroon., Ndoye FC; Department of Biochemistry, University of Yaoundé I, P.O. Box 812 Yaoundé, Cameroon., Tchuenchieu Kamgain AD; Department of Microbiology, University of Yaoundé I, P.O. Box 812 Yaoundé, Cameroon., Sado Kamdem SL; Department of Microbiology, University of Yaoundé I, P.O. Box 812 Yaoundé, Cameroon. sadosylvain@hotmail.com., Lanciotti R; Università degli Studi di Bologna, adesso Dipartimento di Scienze e Tecnologie Agro-alimentari, Piazza G. Goidanich, 60, 47023 Cesena, Italy., Gardini F; Università degli Studi di Bologna, adesso Dipartimento di Scienze e Tecnologie Agro-alimentari, Piazza G. Goidanich, 60, 47023 Cesena, Italy., Etoa FX; Department of Microbiology, University of Yaoundé I, P.O. Box 812 Yaoundé, Cameroon.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 2014 Mar; Vol. 77 (3), pp. 435-43.