Zobrazeno 1 - 10
of 168
pro vyhledávání: '"S.X. Tang"'
Autor:
T. Ran, Y. Liu, J.Z. Jiao, C.S. Zhou, S.X. Tang, M. Wang, Z.X. He, Z.L. Tan, W.Z. Yang, K.A. Beauchemin
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 3, Pp 509-517 (2019)
The gastrointestinal tract (GIT) of animals is capable of sensing various kinds of nutrients via G-protein coupled receptor-mediated signaling transduction pathways, and the process is known as ‘gut nutrient chemosensing’. GPR40, GPR41, GPR43 and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce9d6f496aa54d4faf3aedb10ebfa3db
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 5, Pp 975-982 (2019)
Hydrogen is an important intermediate that is produced during carbohydrate fermentation to volatile fatty acid and utilized by methanogens to produce methane in the rumen. Ruminal volatile fatty acid and dissolved methane concentrations are more than
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ae8655bc224484592141db94ce62dfb
Autor:
Z.X. He, Z.H. Sun, K.A. Beauchemin, W.Z. Yang, S.X. Tang, C.S. Zhou, X.F. Han, M. Wang, J.H. Kang, Z.L. Tan
Publikováno v:
Animal, Vol 9, Iss 11, Pp 1843-1851 (2015)
The objective of this study was to investigate the effects of maternal protein or energy restriction on hormonal and metabolic status of pregnant goats during late gestation and their postnatal male kids. Forty-five pregnant goats were fed a control
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d02d57f18bf4eb5b90a737bc0b63e9d
Publikováno v:
Animal, Vol 7, Iss 6, Pp 920-929 (2013)
Water-soluble components of feedstuffs are mainly utilized during the early phase of microbial fermentation, which could be deemed an important determinant of gas production behavior in vitro. Many studies proposed that the fractional rate of degrada
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77febbef20244de7b0da7e1c9e273664
Publikováno v:
Animal, Vol 2, Iss 12, Pp 1772-1779 (2008)
Five morphological fractions (leaf blade, leaf sheath, stem, husk and cob) of stover of five maize genotypes, namely waxy, conventional, fodder, sweet and high-oil maize, respectively, were used to test the effects of genotype and morphological fract
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1736a1c8699e4729b647fc9ef98dc644
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.