Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"S.V. Crowley"'
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 2004-2012 (2022)
In response to consumer demands, plant protein ingredients are increasingly being used in the formulation of plant-based alternatives to cheese. The aim of this study was to determine the influence of protein concentration on key quality attributes o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8637ba8434644208d21e8cd0a83c29a
Autor:
P. Parmar, N. Lopez-Villalobos, J.T. Tobin, E. Murphy, F. Buckley, A. McDonagh, J.A. O’Mahony, S.V. Crowley, A.L. Kelly, L. Shalloo
Publikováno v:
Irish Journal of Agricultural and Food Research, Vol 59, Iss 1, Pp 215-223 (2021)
The density of milk is dependent upon various factors including temperature, processing conditions, and animal breed. This study evaluated the effect of different cow genetic groups, Jersey, elite Holstein Friesians (EHF), and national average Holste
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7301e814575845478858057a3f926e1c
Publikováno v:
Future Foods, Vol 4, Iss , Pp 100048- (2021)
The global market for plant-based foods intended as alternatives to cheese products is increasing and will reach almost $4 billion by 2024. In this study, an evaluation of the composition, structure and physicochemical properties of four commercial p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42f565d4e58a4594a5201ef626c99cd1
Publikováno v:
Encyclopedia of Dairy Sciences ISBN: 9780128187678
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c06401b15d4ad9115cc7203fd53e9db0
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00186-0
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00186-0
Publikováno v:
Encyclopedia of Dairy Sciences ISBN: 9780128187678
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8e6d2604a9563073408226ce1315555b
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00187-2
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00187-2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.