Zobrazeno 1 - 10
of 387
pro vyhledávání: '"S.V. Bhat"'
Publikováno v:
Ceramics International. 48:23946-23954
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Research in Nutrition and Food Science Journal. 10:71-84
Fresh fruits have high moisture content and deteriorate quickly if not handled properly. Use of storage technologies like refrigeration and controlled atmospheres are very much expensive because of continuous energy requirement throughout the whole s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K. Manjunatha, V. Jagadeesha Angadi, S.V. Bhat, Elson Longo, Marisa C. Oliveira, R.A.P. Ribeiro, Sergio Ricardo de Lazaro
Publikováno v:
Applied Surface Science. 574:151555
In this study CoCr2-yScyO4 (y = 0, 0.01, 0.02, and 0.03) nanoparticles (NPs) have been synthesized following the solution combustion method and characterized by combining experimental techniques with high-throughput Density Functional Theory calculat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.