Zobrazeno 1 - 10
of 223
pro vyhledávání: '"S.U. Haq"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 9, Pp e30447- (2024)
We report an efficient sample preparation method (freezing) for onsite fat and meat analysis via a specially designed thermoelectric cooling and temperature-controlling system. This investigation also focused on the effect of phase change on the sens
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a21c4a3c6ee435f971b6a4301a17615
Publikováno v:
Heliyon, Vol 8, Iss 11, Pp e11493- (2022)
The elemental composition, mineral phases, and crystalline structure of nephrite jade were investigated using calibration-free laser-induced breakdown spectroscopy (CF-LIBS), Raman spectroscopy, and X-ray diffraction (XRD). For compositional analysis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a33890bddc344c0aaf0b80a7ffeb1e2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.