Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"S.Th. Bouwer"'
Publikováno v:
Catalysis Today. 22:537-547
Peroxycarboxylic acids were produced enzymatically in a hollow-fibre membrane reactor, using R. javanicus and C. antarctica lipase as the biocatalysts. The peroxycarboxylic acids are commercially used to synthesize epoxides from unsaturated olefins.
Publikováno v:
Biocatalysis. 9:89-96
Stabilization of Upases by immobilization on different polymer materials has been shown. The Upases were used for triglyceride hydrolysis and the synthesis of the chemically very reactive peroxycarboxylic acids. Using in-situ produced peracids, epoxi
Publikováno v:
Biochimica et Biophysica Acta-General Subjects, 1525, pp. 108-117
Biochimica et Biophysica Acta-General Subjects, 1525, 108-117
Biochimica et Biophysica Acta-General Subjects, 1525, 108-117
The purpose of this study was to verify the concept of non-equilibrium facilitated oxygen diffusion. This work succeeds our previous study, where facilitated oxygen diffusion by hemoglobin was measured at conditions of chemical equilibrium, and which
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2f3fbad8210a6581766963a206ece642
https://hdl.handle.net/2066/186896
https://hdl.handle.net/2066/186896
Autor:
S.Th. Bouwer, F.P. Cuperus, G. Boswinkel, R.W. van Gemert, José Coca, L Panyor, Francisco A. Riera, L. Donato, Ricardo Alvarez, J.W. Veldsink, S Todisco, S.N Gaeta, Gun Trägårdh, Lidietta Giorno, Jenny Olsson, Silvia Alvarez, Enrico Drioli
Publikováno v:
Journal of Food Engineering 46 (2000) 2
Journal of Food Engineering, 46(2), 109-125
Journal of food engineering 46 (2000): 109–125. doi:10.1016/S0308-8146(00)00139-4
info:cnr-pdr/source/autori:S. Alvarez, F. A. Riera, R. Alvarez, J. Coca, F. P. Cuperus, S. Th. Bouwer, G. Boswinkel, R. W. van Gemert, J. W. Velsink, L. Giorno, L. Donato, S. Todisco, E. Drioli, J. Olsson, G. Tragardh., S. N. Gaeta, L. Paynor/titolo:A new integrated membrane process for producing clarified apple juice and apple juice aroma concentrate/doi:10.1016%2FS0308-8146(00)00139-4/rivista:Journal of food engineering/anno:2000/pagina_da:109/pagina_a:125/intervallo_pagine:109–125/volume:46
Journal of Food Engineering, 46(2), 109-125
Journal of food engineering 46 (2000): 109–125. doi:10.1016/S0308-8146(00)00139-4
info:cnr-pdr/source/autori:S. Alvarez, F. A. Riera, R. Alvarez, J. Coca, F. P. Cuperus, S. Th. Bouwer, G. Boswinkel, R. W. van Gemert, J. W. Velsink, L. Giorno, L. Donato, S. Todisco, E. Drioli, J. Olsson, G. Tragardh., S. N. Gaeta, L. Paynor/titolo:A new integrated membrane process for producing clarified apple juice and apple juice aroma concentrate/doi:10.1016%2FS0308-8146(00)00139-4/rivista:Journal of food engineering/anno:2000/pagina_da:109/pagina_a:125/intervallo_pagine:109–125/volume:46
An integrated membrane process for producing apple juice and apple juice aroma concentrates is proposed. The process involves the following operations: an integrated membrane reactor to clarify the raw juice; reverse osmosis (RO) to preconcentrate th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e99440b8f5a25c40deefa90e9afbecd4
https://research.wur.nl/en/publications/a-new-integrated-membrane-process-for-producing-clarified-apple-j
https://research.wur.nl/en/publications/a-new-integrated-membrane-process-for-producing-clarified-apple-j
A dedicated membrane bioreactor is developed for the mild hydrolysis of chemically and thermally unstable triglycerides. This newly developed bioreactor is equipped with custom-made hydrophilic hollow-fiber membranes, increasing enzyme activity half-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::70bc3d713c0371fcdb69cc4d038864df
https://doi.org/10.1016/b978-0-444-89372-7.50035-x
https://doi.org/10.1016/b978-0-444-89372-7.50035-x
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.