Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"S.T. Ogunbanwo ."'
Autor:
O.A. Adewara, S.T. Ogunbanwo
Publikováno v:
Canadian Journal of Microbiology. 68:269-280
Exposure of lactic acid bacteria (LAB) and yeasts to adverse fluctuations during fermentation causes stress; consequently, microbes develop adaptive responses. In this study, we investigated the physiological and proteomic responses of LAB and yeast
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 31, No 2 (2013)
Bifidobacteria are categorized as health-promoting microorganisms (probiotics) in the gastrointestinal tracts of humans and animals. Antibiotic susceptibility is a key criterion for probiotic agent selection. Good survival of probiotics during storag
Autor:
S.T. Ogunbanwo ., B.M. Okanlawon .
Publikováno v:
Pakistan Journal of Nutrition. 5:601-605
The influence of Bacteriocin produced by L. brevis OG1 on safety and sensory analysis of chicken tissue immobilized in edible film and stored at 4 C were assessed. Immobilization of Bacteriocin in gel and o application to the surface of lean tissue o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
World Journal of Microbiology & Biotechnology; Feb2004, Vol. 20 Issue 1, p57-63, 7p