Zobrazeno 1 - 10
of 437
pro vyhledávání: '"S.S. da Silva"'
Autor:
R.R. Lobo, M.U. Siregar, S.S. da Silva, A.R. Monteiro, G. Salas-Solis, A.C.S. Vicente, J.R. Vinyard, M.L. Johnson, S. Ma, E. Sarmikasoglou, C.J. Coronella, S.R. Hiibel, A.P. Faciola
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 3, Pp 1460-1471 (2024)
ABSTRACT: The objective of this study was to evaluate the effects of partially replacing soybean meal (SBM) with algal sources on in vitro ruminal fermentation. Using 6 fermenters in a 3 × 3 replicated Latin square with 3 periods of 10 d each, we te
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d55332f8c9a7449a935891c7baa7c8bc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F.G. Barbosa, D.R. Ribeaux, R.A.M. Costa, M.C.A. Viana, P.V.R. de Souza, C.A. Raymundo, M.A. Antunes, G.A.M. Shimazu, P.R.F. Marcelino, S.S. da Silva
Publikováno v:
Advances in Yeast Biotechnology for Biofuels and Sustainability ISBN: 9780323954495
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::090fa51f842cd4c401d216c9a0030ff9
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-95449-5.00019-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-95449-5.00019-9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. Sánchez-Muñoz, T.R. Balbino, R. Terán-Hilares, E. Mier-Alba, F.G. Barbosa, N. Balagurusamy, J.C. Santos, S.S. da Silva
Publikováno v:
Bioresource technology. 362
The effect of a non-ionic surfactant optimized formulation (SOF) obtained from an experimental design was evaluated for different influencing variables in the processing of sugarcane bagasse cellulignin to produce biopigments. The major findings in t