Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"S.S. Pavlova"'
Autor:
I.E. Stas, S.S. Pavlova
Publikováno v:
Bulletin of the Karaganda University. "Chemistry" series. 100:96-103
The rate of gelation was determined from the curve slope of the dependence of the gelatin solution relative viscosity on time at different pH. It was found that slow gelation of 2 % gelatin solution occurs at T = 293 K, and the degree of fluidity sig
Autor:
I.E. Stas, S.S. Pavlova
Publikováno v:
Bulletin of the Karaganda University. "Chemistry" series. 100:75-84
The influence of the electromagnetic field on the refractive index, evaporation rate and surface tension of wa-ter, propanol-1 and pentanol-1 solutions have been studied. It was shown that the properties of these liquids depend on the field frequency
Autor:
A.A. Krivopalov, L.A. Lazareva, I.S. Elizbaryan, I.G. Kosenko, Y.V. Misyurina, M.I. Ageev, S.S. Pavlova, E.S. Mazeina
Publikováno v:
Современные проблемы науки и образования (Modern Problems of Science and Education). 1:36-36
Autor:
S.S. Pavlova
Publikováno v:
CONFERENCE MATERIALS.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.