Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"S.R. Assumi"'
Preparation and evaluation of fresh pineapple, passion fruit and ginger blended ready-to-serve drink
Autor:
Thejangulie Angami, S.R. Assumi, H. Kalita, Bharati Saloi, K. Suraj Singh, Letngam Touthang, Badapmain Makdoh, Ampee Tasung
Publikováno v:
Environment Conservation Journal, Vol 24, Iss 3 (2023)
Preliminary work was executed at the processing laboratory of ICAR (Research complex) for NEH Region, Arunachal Pradesh Centre, Basar, to prepare and assess the physico-chemical properties of fresh juice blends. The experiment comprised of nine treat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45df16528fe047daa8a32a458f45998e
Publikováno v:
Journal of Crop and Weed. 19:186-190
Autor:
A. K. Jha, H. Rymbai, M. Bilashini Devi, H.D. Talang, V.K. Verma, Anjoo Yumnam, N.A. Desmukh, S.R. Assumi
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 7:2164-2168
Autor:
M. Thoithoi Devi, H.D. Talang, M. Bilashini Devi, N.A. Deshmukh, S.R. Assumi, A. Balusamy, A. K. Jha, H. Rymbai, V.K. Verma, Anjoo Yumnam
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 7:3447-3454
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 7:3787-3795
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Ornamental Horticulture. 20:126
This study was carried out to characterize the newly evolved hybrids/genotypes of gerbera during 2013–15. It was observed that vegetative characteristics were recorded maximum in RCGH-23 (59.27) for number of leaves, while leaf length was recorded
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.