Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"S.O. Ochanda"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 73, Iss 1 (2022)
The polyphenolic composition and antioxidant activity of tea seed oil from C. sinensis TRFK 301/5 (green colored) and TRFK 306 (purple colored) and C. oleifera were evaluated. The total polyphenolic content, total catechins and catechin fractions wer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0e4f7f5abd5442c99531a84f728132b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.