Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"S.N. Rajakumar"'
Autor:
K. B. Divya, S.N. Rajakumar, P. Sujith, A.K. Beena, M P. Divya, P. Sudheer Babu, V. Ramnath, B. Sheela Karalam
Publikováno v:
Journal of Veterinary and Animal Sciences, Vol 55, Iss 2, Pp 418-424 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bae420eaf1a84ec5b324d5d9a89f8c1f
Publikováno v:
Journal of Veterinary and Animal Sciences, Vol 54, Iss 3, Pp 678-686 (2023)
Gulab Jamun is an Indian traditional sweet made with dhap variety of khoa and maida. This study is aimed at utilising dairy by-products like ghee residue and buttermilk powder in the development Gulab Jamun, whereby increasing the biological value of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4d6f9c947704e0bb28cb80196cf6a41
Publikováno v:
Journal of Veterinary and Animal Sciences, Vol 54, Iss 2, Pp 305-312 (2023)
Kulfi is an indigenous dairy product popular in northern part of India, often called the Indian ice-cream. It is a product that is relished by consumers of all ages and is gaining popularity in the current scenario. Kulfi’s high calorific value a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12050782328d41618b0f78b04877b542
Publikováno v:
Journal of Veterinary and Animal Sciences, Vol 54, Iss 2, Pp 552-561 (2023)
The perishability of paneer, a popular and nutritious dairy product, poses a serious threat to its marketability. This study is focused on applying an optimized edible coating based on Sodium caseinate (SC) and clove bud essential oil on paneer. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3ded1c4d31442f1a43e807e3a7aed3f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S.N. Rajakumar, K.N. Sai Sreenivas
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 7:815-826
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.