Zobrazeno 1 - 10
of 126
pro vyhledávání: '"S.N. Nigam"'
Autor:
K.B. Saxena, S.N. Nigam
Publikováno v:
INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENTIFIC RESEARCH. :80-81
Yield stagnation in pigeonpea remains a serious concern. Since most cultivars in the past were bread using pedigree method, it seems that this method was ineffective in increasing the crop productivity. To get insight into this failure, 10 highly inb
Publikováno v:
Outlook on Agriculture. 40:251-258
As part of a three-year project focusing on improving the livelihoods of poor livestock keepers by improving the availability of fodder, new groundnut varieties were tested, incorporating participatory rural appraisal (PRA), rapid rural appraisal (RR
Publikováno v:
Field Crops Research. 80:63-77
Tolerance to high soil and air temperature during the reproductive phase is an important component of adaptation to arid and semi-arid cropping environments in groundnut. Between 10 and 22 genotypes were screened for tolerance to high air and soil te
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Crop Science. 32:1078-1079
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biochimica et Biophysica Acta (BBA) - General Subjects. 496:272-277
Metabolism of L-[35S]cystathionine, L-[35S]cysteine and L-[35S]homocysteine has been investigated in Astragalus pectinatus. The results indicate that cystathionine undergoes both beta and gamma cleavage to give homocysteine and cysteine. Results also
Autor:
W.B. McConnell, S.N. Nigam
Publikováno v:
Biochimica et Biophysica Acta (BBA) - General Subjects. 437:116-121
Two glutamylselenocystathionines have been isolated from the seeds of Astragalus pectinatus . These have been identified as 2-γ-glutamylamino-4-(2-amino-2-carboxyethylselenyl) butyric acid and 2-amino-4-(2-γ-glutamylamino-2-carboxyethylselenyl) but