Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"S.M. Schulten"'
Autor:
P.H. in’t Veld, M.L. De Buyser, Bertrand Lombard, C Lahellec, S.M. Schulten, S L Scotter, P Rollier
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 83:185-194
The methods of European and International Organisations for Standardization for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (CPS, Staphylococcus aureus and other species) described in EN ISO 6888 Part 1 and Part 2: 1999 were validated by orde
Autor:
S L Scotter, S.M. Schulten, N Nagelkerke, C Lahellec, P Rollier, P.H. in 't Veld, S.D Langton, Bertrand Lombard
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 64:295-306
The European and International Standard method for the enumeration of Listeria monocytogenes, described in EN ISO 11290 Part 2: 1998 [EN ISO 11290-2 Microbiology of Food and Animal Feedingstuffs-Horizontal Method for the Detection and Enumeration of
Autor:
P.H. in’t Veld, S L Scotter, M.L. De Buyser, P Rollier, S.M. Schulten, C Lahellec, N Nagelkerke
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 57:53-61
Twenty, mostly European laboratories took part in a collaborative study to validate the general 1993 ISO 7932 standard for the enumeration of Bacillus cereus in foods (Anonymous, ISO 7932, Microbiology – General Guidance for the Enumeration of Baci
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.