Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"S.L. Birla"'
Autor:
M. Benlloch-Tinoco, S.L. Birla, H. Bozkurt-Cekmer, C. Contreras, P.M. Davidson, L. Dorantes-Alvarez, U. Erle, V. Gaukel, R. Guzmán-Gerónimo, S. Isaksson, C. James, S.J. James, K. Knoerzer, K. Krishnaswamy, N. Martínez-Navarrete, V. Meda, V. Orsat, A. Ortiz-Moreno, M. Ozcelik, L. Parada-Dorantes, K. Petersen, K. Pitchai, G. Purnell, P.-A. Püschner, G.S.V. Raghavan, V. Raghavan, M. Regier, D. Rodrigo, S. Sahin, R. Schiffmann, H. Schubert, T. Siebert, R.A. Stanley, G. Sumnu, B. Wäppling Raaholt, E. Turabi Yolacaner
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a253a7a0f655aa8d93550bf539043118
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100528-6.00024-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100528-6.00024-3
Thermal destruction of microorganisms has been proven to be the most effective way of decontaminating food to ensure food safety. Electromagnetic radiation in the microwave and radio frequency ranges can penetrate food materials and generate heat fro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7e564b3b5c0ce1e74f7ca83aae9d1273
https://doi.org/10.1533/9780857095756.2.274
https://doi.org/10.1533/9780857095756.2.274
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.