Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"S.K. Chikagwa-Malunga"'
Autor:
Sam Churl Kim, Ramon C. Littell, Nancy J. Szabo, S.K. Chikagwa-Malunga, Lynn E. Sollenberger, Adegbola T. Adesogan, C.M. Huisden, S.C. Phatak
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 148:124-137
The harmful effects of the 3,4-dihydroxy- l -phenylalanine ( l -dopa) in Mucuna pruriens (Velvet bean) seeds have limited its use as a protein supplement for monogastrics and humans. Little is known about the extent of metabolism of Mucuna l -dopa in
Autor:
Ramon C. Littell, Lokenga Badinga, Nancy J. Szabo, Adegbola T. Adesogan, S.K. Chikagwa-Malunga, Lynn E. Sollenberger
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 148:34-50
This study was conducted to determine the stage of maturity at which the dry matter (DM) yield and nutritive value of velvet bean ( Mucuna pruriens ) is optimized. Mucuna was harvested at 77, 110 and 123 days after planting (DAP) from quadruplicate 5
Autor:
Adegbola T. Adesogan, Sharad C. Phatak, S.K. Chikagwa-Malunga, Nancy J. Szabo, M.B. Salawu, Ramon C. Littell, Sam Churl Kim
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 148:51-67
Three in vitro experiments were conducted to determine the rumen fermentability of Mucuna (M) pruriens (24 g 3,4-dihydroxy- l -phenylalanine ( l -dopa)/kg dry matter (DM) and soybean meal treated with (SBD) or without (SB) 138 g l -dopa/kg DM). Addit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.