Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"S.J. Maw"'
Publikováno v:
Meat Science. 63:185-190
One hundred and five samples of pig backfat were assessed for appearance (colour and translucency) and hardness. The fatty acid profile of a selected subset of 50 samples was determined. Increased yellow colour was associated with increased linoleic
Publikováno v:
Livestock Production Science. 68:119-130
A study of 23 farms in the north east of Scotland was undertaken to test for differences in the eating quality of bacon. Data were collected on management practices, genotype, feed and housing characteristics. Dust concentrations were measured photom
Publikováno v:
Proceedings of the British Society of Animal Science. 2001:83-83
Commercial housing conditions are known to have an effect on the eating quality of bacon. Significant differences have been shown between pigs reared on solid concrete floors or straw-bedded accommodation (Maw et al. In press). Also high levels of di
Autor:
Paul McCullagh, C.D. Nugent, H. Zheng, S. Zhang, Y. Huang, R.J. Davies, N.D. Black, P. Wright, M. Hawley, C. Eccleston, S.J. Mawson, G.A. Mountain
Publikováno v:
International Journal of Integrated Care, Vol 11, Iss 6 (2011)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e15ee1ef57345af9857f7f9bd576507
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.