Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"S.J. Maw"'
Publikováno v:
Meat Science. 63:185-190
One hundred and five samples of pig backfat were assessed for appearance (colour and translucency) and hardness. The fatty acid profile of a selected subset of 50 samples was determined. Increased yellow colour was associated with increased linoleic
Publikováno v:
Livestock Production Science. 68:119-130
A study of 23 farms in the north east of Scotland was undertaken to test for differences in the eating quality of bacon. Data were collected on management practices, genotype, feed and housing characteristics. Dust concentrations were measured photom
Publikováno v:
Proceedings of the British Society of Animal Science. 2001:83-83
Commercial housing conditions are known to have an effect on the eating quality of bacon. Significant differences have been shown between pigs reared on solid concrete floors or straw-bedded accommodation (Maw et al. In press). Also high levels of di
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hill, Jennifer1 Jennifer.Hill@uwe.ac.uk, West, Harry1
Publikováno v:
Assessment & Evaluation in Higher Education. Feb2020, Vol. 45 Issue 1, p82-97. 16p. 1 Diagram, 1 Chart.
Autor:
Jang, Jae Wan1,2, Cho, Nam ‐ Chul1,3, Min, Sun ‐ Joon4, Cho, Yong Seo1,2, Park, Ki Duk1,2, Seo, Seon Hee1, No, Kyoung Tai3, Pae, Ae Nim1,2
Publikováno v:
Chemical Biology & Drug Design. Feb2016, Vol. 87 Issue 2, p239-256. 18p.
Autor:
Bouz, Ghada1 (AUTHOR) bouzg@faf.cuni.cz, Bouz, Sarah1 (AUTHOR), Janďourek, Ondřej1 (AUTHOR), Konečná, Klára1 (AUTHOR), Bárta, Pavel1 (AUTHOR), Vinšová, Jarmila1 (AUTHOR), Doležal, Martin1 (AUTHOR), Zitko, Jan1 (AUTHOR) bouzg@faf.cuni.cz
Publikováno v:
Pharmaceuticals (14248247). Aug2021, Vol. 14 Issue 8, p768. 1p.