Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"S.J. Ingman"'
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. 21:25-36
Granular particles (crumbs) of gluten, wheat starch, and waxy maize starch were obtained by extrusion in a twin-screw cooker extruder and conditioned to a range of moisture contents (4–18%). The textures of the granules were assessed by a small sen
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. 16:1-12
Wheat starch and gluten have been gelatinized/heat-set in excess water and then dried to various extents to give materials with moisture contents in the range 2-15%. Fracture behaviour was examined by three-point bending, and glass transition behavio
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. 12:1-14
Glutens were prepared from four wheat varieties (Kadet, Timmo, Extrem, San Pastore), which perform very differently in cereal products. The dynamic rheological and tensile properties of the glutens were measured by: (i) small angle oscillatory deform
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. 7:11-20
High resolution 13C nuclear magnetic resonance experiments were carried out on dry and hydrated gluten, glutenin and gliadin. The spectra of hydrated materials displayed narrower line widths than the cross-polarisation magic angle spinning spectra of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.