Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"S.J. Calva-Estrada"'
Publikováno v:
Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 4, Iss , Pp 100089- (2022)
Betalains are water-soluble nitrogenous pigments with coloring properties and antioxidant activities, which is why they have been incorporated into several foods. However, their use is limited by their instability in response to different factors, su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9fa33f5ce454e3b98d8a1da32d6250c
Publikováno v:
Food chemistry. Molecular sciences. 4
Betalains are water-soluble nitrogenous pigments with coloring properties and antioxidant activities, which is why they have been incorporated into several foods. However, their use is limited by their instability in response to different factors, su
Autor:
Victor Manuel Jimenez-Fernandez, M. Jimenez, Oscar Jerez García, María Remedios Mendoza, S.J. Calva-Estrada
Publikováno v:
Powder Technology. 323:416-423
Natural vanilla extract (NVE) and synthetic vanilla extract (SVE) were microencapsulated by spray-drying, using whey protein concentrate (WPC) as wall material. Physicochemical properties, volatility profile, vanillin concentration and antioxidant ac
Autor:
D.B. Roblero-Pérez, Alba Adriana Vallejo-Cardona, S.J. Calva-Estrada, E. Lugo-Cervantes, M. Utrilla-Vázquez
Publikováno v:
Food Research International. 136:109594
There is a growing interest in the identification of chemometric markers that allow the distinction and authentication of dark-chocolates according to their cocoa geographical origin and/or genotype. However, samples derived from Latin American cocoa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.