Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"S.I. Gómez-Covarrubias"'
Autor:
S.I. Gómez-Covarrubias, F. Rivera-Cabrera, J.I. Mendoza-Gastelum, V.H. Oidor-Chan, R.C. Aarland, F. Cruz-Sosa, F. Díaz de León-Sánchez, J.A. Mendoza-Espinoza
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 7, Iss 1, Pp 11-17 (2020)
Background: The xoconostle (Opuntia joconostle Web.) plant is produced mainly in the Central Highlands region of Mexico. The main aim of this research was to determine the effect of pasteurization on chemical and functional properties of xoconostle j
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05e3b15958b540569f00f4e31792e0a3
Autor:
Rayn Clarenc Aarland, F. Díaz de León-Sánchez, S.I. Gómez-Covarrubias, V.H. Oidor-Chan, José Alberto Mendoza-Espinoza, F. Cruz-Sosa, J.I. Mendoza-Gastelum, Fernando Rivera-Cabrera
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 7, Iss 1, Pp 11-17 (2020)
Background: The xoconostle (Opuntia joconostle Web.) plant is produced mainly in the Central Highlands region of Mexico. The main aim of this research was to determine the effect of pasteurization on chemical and functional properties of xoconostle j
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.