Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"S.H. Ndomou"'
Autor:
E.N. Solefack, B. Tiencheu, R. Zokou, C.T. Tiwo, A.H.F. Kohole, G.B. Teboukeu, S.H. Ndomou, F.D. Tonfack, J.M. Klang, M.H. Womeni
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 11, Iss 1, Pp 26-38 (2024)
Background: In several cities of Cameroon, the consumption of soy cheese skewers commonly known as “soybean soya” is becoming very common in the streets. Its consumption is increasing thereby encouraging its local production using household metho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9a2254c9b034d03babcb2a5efa858e7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.