Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"S.F. Gauthier"'
Publikováno v:
Gum Arabic ISBN: 9781849731935
The formation of complexes and coacervates in protein/polysaccharide mixtures results from net attractive forces arising between the macromolecules. Very often these forces are primarily long-range electrostatic interactions occurring when both macro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::aa2f38a6567c57e59312db21bdd7e06f
https://doi.org/10.1039/9781849733106-00249
https://doi.org/10.1039/9781849733106-00249
Publikováno v:
Canadian Institute of Food Science and Technology Journal. 24:14-18
Degree of hydrolysis (DH), defined as the percentage of peptide bonds cleaved, is generally measured to monitor enzymatic hydrolysis and to characterize protein hydrolyzates. DH can be determined continuously using the pH-stat technique or using spec
Publikováno v:
Food Biotechnology. 5:105-117
Four preactivated agarose gels were evaluated with two proteases, α‐chymotrypsin and trypsin, for the amount of protein and active enzyme immobilized. CNBr‐Activated Sepharose 4B was found to be the best among the four gels tested since it gave
Autor:
S.F Gauthier, Y Pouliot
Publikováno v:
International Dairy Journal. 12:1033
Publikováno v:
Canadian Institute of Food Science and Technology Journal. 19:249-253
The Greenland Turbots (Reinhardtius hippoglossoides) whole or in fillet were placed in bulk in coolers either in air or in atmospheres of 25% CO 2 −75% N 2 . They were stored at 0 ± 1°C for 20 days. The carbon dioxide in the modified atmosphere d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.