Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"S.D.S. Campos"'
Viscosity of gums in vitro and their ability to reduce postprandial hyperglycemia in normal subjects
Publikováno v:
Brazilian Journal of Medical and Biological Research, Vol 30, Iss 12, p 1437 (1997)
Experiments were carried out in vitro with three viscous polysaccharides (guar gum, pectin, and carboxymethylcellulose (CMC)) of similar initial viscosity submitted to conditions that mimic events occurring in the stomach and duodenum, and their visc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/580a39ef0748445081209399f9e22c6a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.