Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"S.D. Deshpande"'
Publikováno v:
Materials Today: Proceedings.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B.D. Shukla, S.D. Deshpande
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :431-434
Autor:
Satish Bal, S.D. Deshpande
Publikováno v:
Biosystems Engineering. 94:311-315
Experiments on cooking characteristics of full-fat and defatted soya flakes were performed using different cooking treatments, viz., normal boiling, cooking with additive salts, pressure cooking to explore the feasibility of using such flakes in the
Publikováno v:
Biosystems Engineering. 82:79-86
Respiratory and colour characteristics of alfalfa chops at 14 and 20% moisture contents and 8 and 23°C storage temperatures under modified atmosphere packaging (MAP) and non-MAP conditions in sealed polyethylene packages with and without specific ga
Autor:
S.D. Deshpande, S. Bal
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. 32:343-347
Dry soybean seeds were soaked in water for 15 to 300 min at temperatures of 50C, 60C, 70C, 80C and then compressed 75% two times with an Instron in a texture profile analysis type of test. A multiple regression analysis showed a nonlinear function of
Publikováno v:
Materials Letters. 48:144-150
Polypyrrole films containing phthalocyanine were deposited by direct electrochemical deposition method using mixed solvent system (NMP:H 2 O) with H 2 SO 4 (0.1 M). The films obtained were characterized by conventional techniques such as FT-IR and UV
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 18:233-242
The moisture content and volume change of canola seeds immersed in water or exposed to steam were measured. Three water temperatures of 22, 50 and 75°C and one wet steam treatment (atmospheric pressure - 100C) were used in the experiments. The maxim