Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"S.D. Bhale"'
Publikováno v:
Journal of Food Science. 72:C504-C508
Capabilities of methanol extracts from oregano and rosemary in retarding oxidation of long-chain polyunsaturated fatty acids, docosahexaenoic acid C22:6 (DHA) and eicosapentaenoic acid C20:5 (EPA), in menhaden oil were investigated. The fish oils aft
Publikováno v:
Journal of Food Science. 68:2378-2383
Internal and sensory quality of eggs coated with chitosan was evaluated during a 5-wk storage at 25 °C. Three chitosans with high (HMw, 1100 KDa), medium (MMw, 746 KDa), and low (LMw, 470 KDa) molecular weight were used to prepare coating solutions.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.