Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"S.C. Onyeiwu"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100633- (2024)
Wheat bread (WB) triggers celiac disease to the vulnerable consumers which has no cure except controlled or abstinence from gluten injection in the diet. Besides, wheat importation is costly which reflects on bread cost. This study aimed at elaborati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a0a48449d9c4402b9be1882b3810ced
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.