Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"S.B. Widjanarko"'
Publikováno v:
Nature Environment and Pollution Technology, Vol 21, Iss 4, Pp 1893-1901 (2022)
Increasing environmental problems related to synthetic plastics for food packaging encourage the creation of more environmentally friendly plastics from Indonesia’s local natural resources, such as durian seed, yellow konjac, and Syzygium myrtifoli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8afc256a1fc74346888aea27d4f4dc77
Publikováno v:
Food Research. 7:133-138
Native starch has limitations when used directly, such as low solubility, hydration, and stability. Ultrasound as a novel physical technique can overcome these limitations. The response surface method was used to investigate the optimization of tempe
Publikováno v:
Food Research. 6:425-433
Konjac glucomannan (KGM) and hydrolysed konjac glucomannan (HKGM) are natural polysaccharides that have many applications in the food and non-food fields (chemical and health industries) due to their non-hazardous, non-toxic, biocompatible properties
Publikováno v:
Food Research. 6:144-153
Polished yellow konjac (Amorphophallus muelleri Blume) flour (PYKF) from the centrifugal milling process still contains a relatively high level of impurities that may be harmful to health, especially calcium oxalate. The extraction process using etha
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.