Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"S.B. Lal"'
Publikováno v:
Rice Science, Vol 22, Iss 5, Pp 227-236 (2015)
An attempt was made to determine the qualitative changes in basmati rice (Pusa Basmati 1121, PB1121) during soaking at 40 °C to 80 °C. Soaking temperature had significant effect (α = 0.01) on chemical composition, glycemic index and starch charact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6cf7372db9dc4a6ab681184caa49d086
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Madhu Bala Priyadarshi, Anu Sharma, K.K. Chaturvedi, Rakesh Bhardwaj, S.B. Lal, M.S. Farooqi, Sanjeev Kumar, D.C. Mishra, Mohar Singh
Publikováno v:
LEGUME RESEARCH - AN INTERNATIONAL JOURNAL.
Background: Chickpea is the third major pulse produced globally, with 11.6 million tonnes produced per annum (Merga and Haji, 2019). Sugar alcohols, inulin, starch are all prebiotic carbohydrates found in chickpeas (Johnson et al., 2020). Near-Infrar
— Cropping system is an effective agricultural practice which play crucial role in soil carbon stabilization, soil health and fertility as well as in sequestering atmospheric CO2 in soil for long period of time. With these considerations in mind, a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1daaf1e6330a92c80a9b49ea25eebce3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.