Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"S.A.B. da Motta"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dalton Araújo, Steve Habit, Simon Eskinazi, S.A.B. da Motta, Mateus F Gonçalves, Hysla M Cardoso, Wagner Azis Garcia de Araújo, Rafaela Evangelista, H.A.F. Miranda, Flavio Igor G Rebordoes, Rodrigo L Domingos, David V Jacob, B.A.N. Silva, Iara Ataíde
Publikováno v:
Livestock Science. 250:104559
A total of 60 mixed parity sows were used in our study to evaluate the impact of the supplementation of a feed flavour during lactation on their feeding behaviour under tropical climatic conditions. Sows were distributed in a 2 x 2 factorial experime
Autor:
H.A.F. Miranda, Mateus F Gonçalves, T.C.C. de Alkmim, B.A.N. Silva, Larissa A Cardoso, S.A.B. da Motta, Rodrigo L Domingos, F. Bravo de Laguna, Flavio Igor G Rebordoes, Hysla M Cardoso, Steve Habit, Wagner Azis Garcia de Araújo, Rafaela Evangelista
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFMG
Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG)
instacron:UFMG
Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG)
instacron:UFMG
Under heat stress, sows reduce voluntary feed intake to reduce heat production. To improve the health and performance of sows, live yeasts have been used, and may have potential to reduce heat stress. Therefore, the present study aimed to evaluate th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.