Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"S.A. Tkachuk"'
Publikováno v:
Ukrainian journal of veterinary sciences. 12
Publikováno v:
Наукові горизонти, Vol 79, Iss 6, Pp 21-28 (2019)
This article assesses the physical and chemical parameters of honey from linden for 30 and 120 day of the storage after applying various methods of treating bee colonies with 0,1 % solution of chloramphenicol. The degree of preservation of the physic
Publikováno v:
Regulatory Mechanisms in Biosystems, Vol 10, Iss 2, Pp 197-202 (2019)
Morphological parameters of biological material are extremely informative in diagnostic studies, in particular, to determine the species, sex, time of death, the term of burial. The most informative object for these tasks is the skeleton, because cha
Autor:
K.S. Myagka, S.A. Tkachuk
Publikováno v:
Ukrainian Journal of Ecology, Vol 8, Iss 2, Pp 160-165 (2018)
The problem of food safety is one of the components of the national security of the state.To analyze the implementation of the plan of the annual state monitoring of residues of veterinary medicines and honey contaminants for the period from 2012 to
Publikováno v:
Ukrainian Journal of Ecology. 8:892-897
We presented the validation method of the quantitative determination of Nitrofuran (AOZ) and Chloramphenicol in honey samples by the RidaScreen® test system (according to Commission Decision 2002/657/EC and Guidelines for the validation of screening
Publikováno v:
Ukrainian Journal of Ecology, Vol 8, Iss 1, Pp 892-897 (2018)
We presented the validation method of the quantitative determination of Nitrofuran (AOZ) and Chloramphenicol in honey samples by the RidaScreen® test system (according to Commission Decision 2002/657/EC and Guidelines for the validation of screening
Publikováno v:
VETERINARY SCIENCE, TECHNOLOGIES OF ANIMAL HUSBANDRY AND NATURE MANAGEMENT. :96-101
Improving the methods for detecting antibiotics, in particular from the class of aminoglycosides, is an actual problem of modern laboratory work for the purpose of carrying out state control over their content in honey The determination of residual a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.