Zobrazeno 1 - 10
of 190
pro vyhledávání: '"S.A. Rankin"'
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 7, Pp 100287- (2024)
Given its presence in a wide spectrum of soils relevant to food process hygiene, the biological metabolite adenosine triphosphate (ATP) is used as a target for surface hygiene assessments in food processing facilities. Yet, ample evidence demonstrate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d095c9a3a21047079b5db0ca40bd90fa
Publikováno v:
JDS Communications, Vol 2, Iss 4, Pp 171-176 (2021)
Wooden boards are commonly used for aging artisan cheeses. Although considered critical to the development of desired flavors and aromas, knowledge about the microbial communities associated with these boards is limited. To begin to address this need
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12da7fd5fec44c01a96eaa83ac0d6f94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Encyclopedia of Dairy Sciences ISBN: 9780128187678
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9e43827652e751e21b063d8ba90932d0
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00032-5
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00032-5
Publikováno v:
JDS communications. 2(4)
Wooden boards are commonly used for aging artisan cheeses. Although considered critical to the development of desired flavors and aromas, knowledge about the microbial communities associated with these boards is limited. To begin to address this need
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Parri, Sara1 (AUTHOR) sara.parri2@unisi.it, Faleri, Claudia1 (AUTHOR) claudia.faleri2@unisi.it, Romi, Marco1 (AUTHOR) romi5@unisi.it, del Río, José C.2 (AUTHOR) delrio@irnase.csic.es, Rencoret, Jorge2 (AUTHOR) jrencoret@irnase.csic.es, Dias, Maria Celeste Pereira3 (AUTHOR) celeste.dias@uc.pt, Anichini, Sara1,4 (AUTHOR) sara.anichini@unifi.it, Cantini, Claudio5 (AUTHOR) claudio.cantini@ibe.cnr.it, Cai, Giampiero1 (AUTHOR) cai@unisi.it
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Oct2024, Vol. 25 Issue 20, p11059. 23p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.