Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"S.A. Mirhadi"'
Autor:
S. Zakizadeh, Monika Reissmann, A. A. Masoudi, S.A. Mirhadi ., Mohammad Moradi-Shahrbabak, G. Rahimi, Peter Reinecke, Cyrus Amirinia, Ardeshir Nejati-Javaremi, S.R. Mirae-Ashtiani .
Publikováno v:
Biotechnology(Faisalabad). 5:385-390
Publikováno v:
Small Ruminant Research. 63:12-19
This experiment was conducted to evaluate differences in non-carcass components and wholesale cuts in fat-tailed ram lambs of the Shal breed ( n = 70, BW = 37.0 ± 2.8 kg) fed a barley-based diet (12.2% CP) supplemented with 0 (Control), 200, 600 or
Publikováno v:
International Journal of Poultry Science. 4:27-31
In order to assess and determine amino acids profile and availability in different sorghum grain (SG) varieties, three SG varieties including low tannin (0.09%, LTS), medium tannin (0.19%, MTS), and high tannin (0.37%, HTS) were grown in the same loc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.