Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"S.A. Mahesar"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 72, Iss 2 (2021)
The development of efficient emulsion is essential and requires a good understanding of the parameters that govern the formation and stability of the emulsion. The droplet size significantly affects the stability of the emulsion. In this study, the s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f418560dc98c4ce78977dc6960030f9b
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 7, Iss 6, Pp 1104-1109 (2014)
A simple, cost-effective and environmental friendly analytical method was developed for the quantification of erythromycin in tablet formulation using transmission Fourier Transform Infrared (FT-IR) spectroscopy for routine quality control analysis.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae1b51a5ca684ea196d1ea5d0a93ae8f
Publikováno v:
Pakistan Journal of Analytical & Environmental Chemistry, Vol 12, Iss 1-2, Pp 49-54 (2011)
A rapid and reliable analytical method based on high-performance liquid chromatography (HPLC) with UV detection (221nm) has been developed for the determination of the anti-hyperglycemic agent Pioglitazone in pharmaceutical formulations and biologica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35ed60fcb2ca43e7909f3e231c7b5d70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.