Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"S.A. Jabin"'
Autor:
M.A. Satter, N. Abedin, S.A. Jabin, M.F. Islam, N. Hossain, A. Ahsan, A.K. Sarkar, M.R. Linkon, J.A. Farhana
Publikováno v:
Food Research. 5:417-425
Safe and good quality food products are essential to minimize human health risks and to facilitate business. The objective of this study was to assess the nutritional quality and defects of bread produced in Bangladesh. A total of sixty different typ
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.