Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"S. platensis"'
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-27 (2024)
Abstract Background The study focuses on the global challenge of drought stress, which significantly impedes wheat production, a cornerstone of global food security. Drought stress disrupts cellular and physiological processes in wheat, leading to su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76de7035b7ad495db7b84258ec95d666
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Evelina Lesnic, Serghei Ghinda
Publikováno v:
Arta Medica, Vol 86, Iss 1 (2023)
Objective. To conduct a literature review to establish the role of cyanobacterial bioactive compounds - sulfated polysaccharides synthesized in S. platensis on the immune disturbances and metabolic disorders in patients with respiratory diseases, inc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2128cd55cca4f1ca756575c04d64a5f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abdel-Wahab A. Abdel-Warith, Ahmed F. Fath El-Bab, El-Sayed M.I. Younis, Nasser A. Al-Asgah, Hassan Y. Allam, Mohamed F. Abd-Elghany, Yasmin H.M. Shata, Faozi S. Shamlol
Publikováno v:
Journal of King Saud University: Science, Vol 32, Iss 8, Pp 3359-3363 (2020)
Study conducted to evaluate the impact of dietary incorporation of chitosan nanoparticles (CsNPs) bio-synthesis and Spirulina platensis on the growth performance and body composition of intensive cultured fingerling of black tiger shrimp (Penaeus mon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b039b85151284e6da8c3691001d1d2d0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lesnic Evelina, Ghinda Serghei
Objective. To conduct a literature review to establish the role of cyanobacterial bioactive compounds - sulfated polysaccharides synthesized in S. platensis on the immune disturbances and metabolic disorders in patients with respiratory diseases, inc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5c6fa857c27077013713422f7a59c615
Autor:
Ngo Matip , Marthe Elise, Ama Moor, Vicky, Ngogang , Marie Paule, Pieme , Constant Anatole, Oben , Julius, Mbofung , Carl, Ngogang , Jeanne
Publikováno v:
Journal of the Cameroon Academy of Sciences; Vol. 18 (2022): Supplement; 520-529
Les protéines (37%), glucides (24,4%) et les lipides (30,1%) de la Spiruline platensis de Nomayos assurent à l’organisme ses besoins structuraux et énergétiques chiffrées à 518,8 Kcal pour 100g de spiruline. Les polyphénols (56,4 mEq. QE / g
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.