Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"S. Youcef"'
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 18, Iss , Pp 1567-1575 (2018)
A laboratory setup is developed to examine the characteristics of convective drying of a moist potato sample. The thickness effect (5, 10 and 15 mm) of product on heat and mass transfer during potato drying was presented. Potato samples were dried at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35c66b18229f47bf97308d05ccdb335d
Publikováno v:
Revue des Énergies Renouvelables, Vol 13, Iss 3, Pp 399 – 406-399 – 406 (2010)
A travers la modélisation et l’expérimentation, nous essayons dans ce projet pilote d’évaluer les performances d’un échangeur air/sol dit ‘puits canadien’. Le modèle analytique comparé aux résultats expérimentaux traduit l’influen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5423e72709d490496ea5fd29ea1facf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 240:160-170
This study concerns a purely convective drying of parallelepiped un-blanched potato slices. A numerical model for heat and mass transfer has been developed in Lagrangian referential to overcome the structural changes. The thermo-physical properties o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Solar Energy. 85:776-780
In this study the effect of the positive angle of attack (angle between flat plate surface and incoming uniform flow) on the convective heat transfer coefficient was investigated numerically. In the case of inviscid flow, this effect was also present
Autor:
J.Y. Desmons, S. Youcef-Ali
Publikováno v:
Renewable Energy. 32:496-511
Dryer production capacity can be quantified by the effectiveness coefficient “Ef” defined by the product mass per unit of time in permanent and continuous production. This coefficient depends on the aerothermic parameters and the product quantity